Vocal Coaching

Vocal Coaching

Screen Shot 2015-11-09 at 00.33.15

Ga zingend door het leven!
Zing vanuit je hart en leer je richten op datgene wat jou uniek maakt!
Met je stem geef je uitdrukking aan wie je bent.

Zangles is een manier om je stem te ontplooien. Een ontdekkingsreis naar jouw kleuren en hoe je expressie kan geven aan jezelf door middel van je eigen stemgeluid.

Voor wie is vocal coaching geschikt?

Zing je graag, heb je talent, ben jij een beginnend of gevorderd zanger(es) en wil je je stem naar een hoger niveau brengen? Door de praktijkoefeningen in deze cursus zal je stem uitgroeien tot een prachtig, persoonlijk instrument. Door meer kennis van de techniek van het zingen en door veel te oefenen, groei je met deze cursus tot een professioneel niveau. Bovendien krijg je tips en oefeningen om bij eventuele audities goed voor de dag te komen. Wie weet kan ik helpen met het bereiken van je doel!

Werkwijze

Bij de eerste afspraak starten we met het evalueren van je stem. Daarna besteden gaan we aandacht aan ademhaling, ademsteun, techniek, muziektheoretische kennis, podiumpresentatie, en hoe creëer je meer ruimte in je lichaam. Vervolgens bespreken we de les vorm, die het beste aansluit op je mogelijkheden en wensen.

Studio Coaching

Ondanks je stem op goed niveau zit, is het belangrijk om ook goed op een plaat te komen, hierbij kan ik jou helpen! Hier let ik op de juiste ademhaling, juiste timing, juiste noten en het belangrijkste het gevoel over brengen in het nummer. Soms komen er ineens zenuwen opspelen of onzekerheden, daar ben ik voor om je gerust te stellen en je comfortabel te laten voelen zodat jij het allerbeste uit je zelf kan halen en een goed eindresultaat kunt neerzetten.

Kosten

Een zangles kan al vanaf een half uur, kosten €18,50
Een proefles om te kijken of het wat voor je is bedraagt €35,-. Hiervoor krijg je 1 uur les.

Studio Coaching prijs; dit hangt af van hoeveel tijd daarin gaat zitten en gaat in overleg met mij.

Locatie

Schiedamseweg 26A, 3025 AB Rotterdam

Meer weten?

Neem contact op via het mailformulier of mail@mayachristina.nl